Wie zijn wij


Frits W. de Wit
Praktisch denker. Confronterend. Jarenlang directeur/eigenaar geweest van een organisatie bestaande uit diverse uitzendbureaus, personeelsadvies- en werving & selectiebureau. Dit voortgezet als bureau voor Mediation, Loopbaanbegeleiding en Stresscounseling. Heeft zich gespecialiseerd op het gebied van Familie- en Arbeidsconflicten. Als coach behulpzaam bij reïntegraties, als adviseur werkzaam voor diverse directies binnen grote ondernemingen.

Transpersoonlijke Psychologie, Psychopathologie en systeem- en trauma-methodiek vormen pijlers onder zijn werkzaamheden. Ondernemer in diverse disciplines die de ervaringen ook kent vanuit eigen beleving: 20 jaar werkzaam geweest op directieniveau in de uitzendwereld. De afgelopen 25 jaar werkzaam als coach en consultant in de breedste zin van het woord. Bezit een combinatie van competenties en ruime ervaring binnen het ondernemer- en trainerschap. Zijn manier van werken wordt gedragen door zowel het oosters als westers gedachtengoed.


Gerry van den Brekel
Werkzaam geweest in het onderwijs. Daarnaast 18 jaar in het bedrijfsleven diverse functies vervuld. Veelal voor directies, besturen en management. Binnen verschillende ondernemingen P&O werkzaamheden verricht. Ad interim: zakelijk leidster van een internationaal dansgezelschap geweest om in 2002 over te stappen naar studies binnen de oosterse gezondheids- en bewegingswetenschappen: Ayurveda, Traditionele Chinese Geneeskunde en Tibetaanse Geneeskunde. Afgestudeerd als docent, tevens als therapeut in oosterse behandeltechnieken en geneeswijzen. Gespecialiseerd in adem- en lichaamswerk.

Vanaf 2006 werkzaam als coach, therapeut-behandelaar, docent taichi-qigong.  Geregistreerd trauma-trainer. Specialisatie: het ontstaan en de effecten van trauma op het menselijk lichaam, het brein en de psyche in relatie tot lichaamsgerichte psychotherapie.

 

REFERENTIES

“Frits de Wit: een bijzonder markant persoon. Stevig, wijs, down to earth. Een Amsterdamse boeddhist. Beschouwend en scherp prikt hij door facades heen. in no time legt hij de vinger op de zere plek. Je confronterend met hetgeen je als persoon of als organisatie te doen staat. Zo direct, waar, scherp en snel dat het soms even moet indalen. Liefdevol loopt hij vervolgens met je op, zonder verslapping of aarzeling, wetend in wijsheid, doen wat gedaan moet worden.”
Sacha Ausems, Raad van Bestuur Kinderopvang Humanitas

“De kennis en vaardigheden op het gebied van preventieve en leefstijl-geneeskunde die Gerry bezit, in combinatie met de psychologische coaching van Frits, geven nieuwe inzichten in handelen en denken. Daarnaast zijn de fysieke trainingen die Gerry verzorgt, praktisch, to the point, eenvoudig inpasbaar in het dagelijks leven, no nonsense en een absolute tool in het managen van de eigen innerlijke rust.”
Nikie Bluijs, Personal Assistant ELHO

“Open, eerlijke, begrijpelijke, maar vooral ook zeer professionele gesprekken, kenmerken het werk van Frits en Gerry. De zeer persoonlijke benadering van zaken in combinatie met trainingen die exact focussen op wat nodig is, hebben als resultaat dat je na elke afspraak, vol energie en met veel toepasbare ideeën en technieken, weer op pad kunt.”
Pieter de Koning, Projectmanager ATOP